Kaleien, dé nieuwe trend, veel duurzamer dan schilderen :

Kaleien is dé nieuwe trend. Het is een eeuwenoude schilderstechniek, veel duurzamer dan gewoon schilderwerk, waarbij een dunne pleisterlaag met een blokborstel op de muur (meestal metselwerk) wordt aangebracht.   Kalei wordt vaak gebruikt om verweerde gevels en oude tuinmuren op te fleuren en te beschermen.  De oorspronkelijke structuur van de muur blijft bewaard maar door de dikte van de kaleilaag vermindert het niveauverschil tussen voegen en bakstenen zodat de muur er zachter uit gaat zien. Ook voor nieuwbouwwoningen en zelfs binnenmuren is kalei zeer geschikt.

 

Athos Renovaties NV gebruikt siliconenharsgebonden  kalei daar deze uitermate geschikt is voor toepassing op vochtige muren door het groot ademend vermogen zonder verkleuring.

De siliconenharsgebonden kalei zorgt ervoor dat er geen wolkvorming optreedt na een regenbui en heeft een lange onderhoudsinterval.  De kalei is gekleurd in de massa en dit in ruim 800 verschillende tinten. 

 

Voor een plaatsbezoek en gratis offerte gelieve ons uw  adres, telefoonnummer en e-mailadres te bezorgen (via de contact-pagina).

E-mail :    info@athos-renovatiesnv.be    

                              

 

 

  • te renoveren gevel

  • gerenoveerde gevel met siliconen kalei (zonder verkleuring)

  • detail kalei

  • Kaleien voor

  • Kaleien na

voor en na kaleien

siliconengebonden kalei zonder verkleuring

kaleien

kalei detail

kaleien