Supplementaire werken :

Athos Renovaties nv kan indien gewenst, zorgen voor een totaalaanpak van uw gevelwerken:

Betonherstelling

Bij betonrot worden de slechte delen beton opgespoord door het sonderen van de betondelen waarna de holklinkende delen worden afgekapt.
Eventueel vrijgekomen betonijzer wordt vakkundig ontroest tot op het blanke ijzer en behandeld met roestwerende epoxycoating;
Betonrot wordt hersteld met epoxymortels;
Nadien dient het beton duurzaam beschermd te worden met een betoncoating/betonverf.

 

Dakranden

Athos Renovaties n.v. kan ook zorgen voor het renoveren, bekleden en/of schilderen van dakranden, dakgoten en regenafvoeren.

Arduinen dorpels en boordstenen

Indien gewenst plaatsen wij een plint in blauwe hardsteen aan de onderzijde van de gevel.
Ook kunnen wij uw dorpels en vensterbanken vernieuwen in blauwe hardsteen met kopschotten aan de randen, zodat het water wegstroomt via het midden van het vensterblad waardoor er zich geen vuile afloopstrepen kunnen vormen op de gevel aan de zijkanten van de dorpels. 

 

Schilderen hout- en ijzerwerk

Als afwerking na de gevelrenovatie kunnen moluren hersteld en geschilderd worden evenals het buitenhout-, hek- en ijzerwerk.

 

Uw gevel slagregendicht maken met siloxaan

Siloxaan wordt gebruikt om muren, gevels, beton, pleisterwerk en alle zuigende bouwmaterialen waterdicht te maken tegen slagregen;
Siloxaan is kleurloos, glanst niet, verandert de kleur van het oppervlak niet en sluit de poriën van het oppervlak niet af;
De met siloxaan behandelde oppervlakken zijn beter beschermd tegen vorst-dooizout en tegen vochtschade, een siloxaan behandeling werkt tevens herbevuiling en algen-aangroei aan de gevel in sterke mate tegen;
Bovendien wordt de energie bespaard die bij onbehandelde oppervlakken gebruikt wordt om het vrijwel voortdurend aanwezige vocht te doen verdampen.
Deze behandeling wordt vaak toegepast na het reinigen van een gevel.
  

EPDM

Op platte daken en in dakgoten plaatsen wij EPDM folie (membraan)uit één stuk.
 

Sidings

Ook plaatsen van Sidings aan gevels en als dakgootbekleding kan voorzien worden door Athos Renovaties nv.
 

Elastische voegen

Elastische voegen worden gebruikt voor het opspuiten van ramen en deuren, bewegings- en dilatatievoegen, voegen tussen betondelen end; kortom voor elke aansluiting tussen geveldelen en aangrenzende materialen.
Ook hier wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten.
 

Voor een plaatsbezoek en gratis offerte gelieve ons uw telefoonnummer, adres en e-mailadres te bezorgen (via de contact-pagina).

Onze gegevens : 03/888.61.94

                               info@athos-renovatiesnv.be