Gevelreiniging

 

Athos Renovaties NV biedt een reiniging op basis van wervelstraaltechniek.  Bij deze techniek glijden water en straalmiddel in wervelende cirkelbewegingen over het oppervlak zodat de gevelstenen en voegen niet beschadigd worden

 

 

 

Na een gevelreiniging zal uw gevel er fris en net uitzien maar hij moet ook duurzaam hersteld worden om nog jaren mee te gaan want door zure regen en verontreiniging krijgen niet alleen de stenen maar ook de voegen het zwaar te verduren.

De voegen moeten dan ook nagekeken en, indien nodig, vervangen worden. Voegcement is verkrijgbaar in verschillende kleuren en bepalen voor een groot deel mee het uitzicht van uw gevel.

 

 

Gereinigde gevels worden vaak nadien geïmpregneerd met siloxaan; dit om de gevels kleurloos regendicht te maken zodat herbevuiling en algen-aangroei geen kans meer maken.  Siloxaan is kleur- en glansloos, dampdoorlatend en ademend.  Het verandert de kleur van het oppervlak niet en sluit de poriën van het oppervlak niet af.
De met siloxaan behandelde oppervlakken zijn beter beschermd tegen vorst-dooizout en tegen vochtschade.

 

Voor een plaatsbezoek en gratis offerte gelieve ons uw adres, telefoonnummer  en e-mailadres te bezorgen (via de contact-pagina).

E-mail :    info@athos-renovatiesnv.be

gevelreiniging

gevelreiniging

gevelreiniging

gevelreiniging