Isoleren gevel

Detail Sto Therm Classic (krepi met isolatie)

Bij energiebesparende maatregelen denkt men vaak eerst aan dak en zolder maar ook de gevel isoleren in functie van een beperkter warmteverlies is eigenlijk een must.

Onze grondige gevelisolatie gaat een leven lang mee en gebeurt met producten van de hoogste kwaliteit bestaande uit polystyreenplaten met daarover een wapeningslaag met glasweefselnet in verwerkt wat krimpscheuren voorkomt en het geheel extreem duurzaam maakt. De afwerking gebeurt met een hechtlaag en daarover komt de waterdichte crepi in de gewenste kleur.

 

Athos Renovaties nv werkt met het Sto Therm Classic systeem dat al ruim 40 jaar zijn dienst bewijst en als het meest succesvolle isolatiesysteem ter wereld wordt beschouwd. De cementvrije systeemonderdelen en schokvaste eigenschappen zorgen voor een grote barst- en impactbestendigheid tot 10 keer groter dan die van minerale systemen.

  

Voor een plaatsbezoek en gratis offerte gelieve ons uw adres, telefoonnummer en e-mailadres te bezorgen (via de contact-pagina) zodat wij U kunnen contacteren.

Ons e-mail adres :     info@athos-renovatiesnv.be    

                               

 

 

 Links