Gevelbezetting met silikonenharsgebonden pleister (=crepi)

Synthetische sierpleister

Verreweg de meest gekende gevelbezetting is sierpleister, ook wel gekend als crepi, deze leent zich perfect om rondingen en andere complexe bouwdelen te bekleden.  Door het grote aanbod in kleuren en structuren geven sierpleisters een duurzame en esthetische meerwaarde aan elke bouwstijl, modern of klassiek en zijn zij uitermate geschikt voor nieuwbouw zowel als voor renovatiewerken.
Ook voor verbouwde of beschadigde gevels met een oude, moeilijk te verwijderen verflaag is een sierpleister de oplossing bij uitstek.

Synthetische crepi is extreem duurzaam. Door eerst de gevel te voorzien van een universeel glasweefselnet ingebed in een wapeningslaag, is deze silikonenharsgebonden crepi barst- en impactbestendig en dus ongevoelig voor scheuren.  De synthetische pleister is ook zeer weersbestendig, ongevoelig voor herbevuiling, elastisch, stoot- en krasvrij en ook dampdoorlatend en ademend.

Door zijn bewezen systeemzekerheid is de synthetische bezetting dan ook niet alleen onze favoriet, ook de fabrikant biedt, bovenop onze 10 jaar waarborg, een bijkomende verzekeringsgarantie van Euracor bij verwerking van de synthetische pleister door ons.

 

Voor een plaatsbezoek en gratis offerte gelieve ons uw telefoonnummer, adres en e-mailadres te bezorgen

Onze gegevens : 03/888.61.94

                               info@athos-renovatiesnv.be

 

Voor de bepleistering

Na de bepleistering

Slideshow met enkele van onze realisaties:

synthetische bepleistering

synthetische bepleistering

synthetische bepleistering

synthetische bepleistering

synthetische bepleistering

Slideshow met foto's voor en na renovatie:

VOOR

NA

VOOR

NA