Crepi (= sierpleister )

Synthetische sierpleister

Verreweg de best gekende gevelbezetting is crepi.  Dankzij het grote aanbod in kleuren en structuren geeft onze crepi een duurzame en esthetische meerwaarde aan zowel een moderne als klassieke bouwstijlCrepi leent zich dan ook perfect om zowel strakke vlakken als rondingen en andere complexe bouwdelen te bekleden. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatiewerken.
Ook voor verbouwde of beschadigde gevels met een oude, moeilijk te verwijderen verflaag is crepi de oplossing bij uitstek.

Wij werken overwegend met synthetische (silikonenharsgebonden) sierpleister (crepi) daar die extreem duurzaam is.

Door eerst de gevel te voorzien van een wapeningslaag is deze crepi  ongevoelig voor scheuren en barsten.  De synthetische crepi is daarbovenop ook nog eens zeer weersbestendig, ongevoelig voor herbevuiling, elastisch, krasvrij, dampdoorlatend en ademend.

 

Synthetische crepi is niet alleen onze favoriet, ook de fabrikant biedt een bijkomende verzekeringsgarantie bij verwerking door ons.  En dit bovenop onze 10 jaar waarborg.

 

Voor een plaatsbezoek en gratis offerte gelieve ons uw  adres, telefoonnummer en e-mailadres te bezorgen (via de contact pagina) zodat wij U kunnen contacteren.

E-mail :  info@athos-renovatiesnv.be   

                              

 

Voor de bepleistering

Na de bepleistering

Slideshow met enkele van onze realisaties:

synthetische bepleistering

synthetische bepleistering

synthetische bepleistering

synthetische bepleistering

synthetische bepleistering

Slideshow met foto's voor en na renovatie:

VOOR

NA

VOOR

NA

VOOR

NA